Ons verzend- en retourbeleid

Ons verzend- en leveringsbeleid


123containerombouw maakt gebruik van de leveringsdiensten van transportbedrijf RBTC. Bij hen heb je de mogelijkheid om aan te geven of je een uur voor aflevering gebeld wilt worden. Zo hoef je niet de hele dag thuis te blijven. Wij doen ons best de containerombouwen binnen 2 weken te realiseren en te bezorgen.

De ombouw wordt volledig gemonteerd bij jou thuis geleverd.

Waar je op moet letten bij aflevering


Op de dag van levering (in overleg met jou) vragen we je om zoveel mogelijk obstakels aan de kant te doen. Denk aan zowel aan vaste als losse onderdelen. Wij moeten een volledig gemonteerde containerombouw op de gewenste plek krijgen. Daarvoor dient alles wat eventueel in de weg kan staan, uit de weg zijn. Dit om ons werk zo efficiënt mogelijk voor jou te kunnen doen. Zo beschadigen we ook niet onnodig je spullen.

Zelf afhalen


Bij 123containerombouw is het mogelijk om de containerombouw zelf op te halen bij ons op locatie. Let er wel op dat onze containerombouwen volledig gemonteerd afgehaald dienen te worden. Hiervoor heb je een geschikte aanhanger of boedelbak voor nodig. In veel gevallen is het goedkoper (en vaak sneller) om de containerombouw zelf op te halen.

De containerombouw retourneren


Bij 123containerombouw is het niet mogelijk om de containerombouw te retourneren. Iedere ombouw wordt specifiek door de persoon samengesteld op maat en naar wens. Mocht de containerombouw binnen 2 maanden na aflevering een gebrek vertonen dan verzoeken we je dit meteen aan ons te melden. Dan kunnen wij jouw containerombouw herstellen volgens de garantie. Dit doen wij binnen 30 dagen na het melden.

De containerombouw annuleren


Heb je je bedacht na het bestellen van de containerombouw? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij gaan namelijk snel aan de slag met jouw bestelling om deze binnen de 2 weken af te kunnen leveren. Het zou jammer zijn als wij al beginnen iets te maken waarvan je weet dat je het niet meer wilt.

Onze gegevens voor eventuele vragen


Heb je vragen over bovenstaande? Laat het ons die weten via 06 - 49 59 83 88 of info@123containerombouw.nl. Onze gegevens vind je ook onder ons KvK nummer: 83482369.