Over ons

123containerombouw

Containers uit het zicht dankzij sfeervolle decoratie

Bij 123containerombouw maken we onze containers volledig op maat voor jouw voortuin of achtertuin. Daarbij maakt het niet uit of deze bestaat uit één of meerdere kliko's. Dankzij onze configurator stel je eenvoudig de perfecte ombouw samen voor je containers.

Twijfel je erg over wat je mooi vindt of wat geschikt is voor jouw containers? Neem dan contact met ons op. Wij hebben al vele soorten houten behuizingen mogen maken en kunnen goed inschatten wat bij jou of jouw woning past. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden om een goede keuze te maken.

Geschikt voor alle type containers in Nederland

In Nederland maken we gebruik van verschillende soorten containers. Denk daarbij aan vierwielcontainers, mini-containers en de normale containers. Dan is er ook nog verschil in de hoeveelheid liters in deze klasses. Maar dat maakt voor 123containerombouw niet uit. Onze behuizing is voor ieder type geschikt.

9 reviews op Google

Als bouwpakket of volledig gemonteerd bij jou op locatie

Bij 123containerombouw heb je de keuze voor volledige ontzorging of de keuze om de uitdaging aan te gaan. De uitdaging is in dit geval om zelf de ombouw in elkaar te zetten, nadat je deze als bouwpakket van ons hebt ontvangen. Ideaal voor de doe-het-zelvers. Houd wel rekening met het volgende (bij beide opties):

  • Bedenk van tevoren waar de ombouw komt te staan én...
  • Hoe jij of wij de ombouw daar gaan krijgen (gemonteerd of als bouwpakket)
  • Zorg ervoor dat alle obstakels uit de weg liggen of gedemonteerd

Let er op dat onze ombouwen voor containers volledig gemonteerd worden geleverd. Ook bij afhalen is dit het geval. Extra tip voor de doe-het-zelvers: zorg voor goed gereedschap om het bouwpakket in elkaar te zetten en dat je genoeg ruimte hebt om op te bouwen.