KLIKO... OTTO... SULO...

Wat is een kliko container?

Klinkt als geheimtaal

Wat is een kliko container?

Voor de een heet het een Otto, een Sulo of rolcontainer en voor de ander een Kliko. De groene, gele, grijze, blauwe en rode containers kom je door heel Nederland tegen. Maar ondanks dat ze verschillende namen dragen, hebben ze natuurlijk geen enkel verschil. Het zijn allemaal afvalcontainers. In het huishouden maken we over het algemeen gebruik van de 240 liter versie.

Het verschilt per stad/gemeente welke en hoeveel kliko's er bij het huis staan. Sommige hebben beschikking over een container voor papier, terwijl bij anderen dit eenmaal per maand aan huis wordt opgehaald. Er zijn gemeentes die een hele milieustraat hebben waar je allerlei afval naar toe kan brengen. Denk aan puin, elektra, grof tuinafval of hout.

EEN CONTAINEROMBOUW?

In het zicht of uit het zicht?

Bewerkte of onbewerkte containerombouw

Bij 123containerombouw maken wij ombouwen voor afvalcontainers. Dus ben je het zat om tegen die lelijke containers (kliko's) aan te kijken? Wij wel! Daarom hebben we hier de ideale oplossing voor bedacht in de vorm van een houten behuizing. We verbergen hierin de containers en decoreren tegelijkertijd de tuin.

123containerombouw

Zakelijke kliko's

We scheidden natuurlijk niet alleen in het huishouden ons afval. Ook in magazijnen, werkplaatsen of productieruimtes zijn kliko's erg handig. Alleen dan volstaat een 240 liter formaat bij lange na niet. Daarvoor bestaan de grotere afvalcontainers. Deze voldoen vaak aan meerdere eisen, bijvoorbeeld voor het opslaan van elektronica, afvalvlees of gebruikt vet.

 

Het is niet vanzelfsprekend dat kliko's alleen voor afval worden gebruikt. Denk aan sportclubs voor het opslaan van ballen of vervoeren van sportaccessoires. Grote containers zijn namelijk vaak eenvoudig op slot te zetten en daardoor goed beveiligd tegen vandalisme.

Twijfel je wat bij jou past?

Laat ons je adviseren

Wij hebben jaren ervaring met allerlei soorten containerombouwen van Douglas hout. Zwart, blank, geschilderd, geïmpregneerd of zelfs volledig op maat. Wij hebben het al eens gemaakt. Voor zowel aan huis als bij bedrijven.

Dus twijfel je heel erg over of je een containerombouw wil voor jouw huishoudelijke of zakelijke kliko's? Laat ons je dan adviseren over de mogelijkheden. Je kunt het helemaal aan ons overlaten. Wij bouwen een compleet afgewerkte containerombouw die je zo bij jou aan de straat kunt zetten. Ideaal toch?

Begin direct met het configureren van jouw ombouw

Wij hebben een tool ontwikkeld om het samenstellen van een standaard containerombouw erg makkelijk en duidelijk te maken. Stel nu jouw ombouw samen via onze configurator.

BEKIJK ALLE MODELLEN

Verberg lelijke containers met een mooie houten behuizing

Je hoeft nooit meer tegen lelijke containers aan te kijken met een ombouw voor containers. Dankzij de houten behuizing van 123containerombouw verberg je containers in jouw voor- of achtertuin. Tegelijkertijd decoreer je jouw tuin en geniet je van vele andere voordelen.

Nette, strakke aanblik

Weg met die lelijke containers die in het zicht staan. Voortaan kijk je tegen een nette strakke aanblik van een mooie houten behuizing.

Gemakkelijk te verplaatsen

Bij 123containerombouw kunnen wij (indien gewenst) ervoor zorgen dat de houten behuizing makkelijk te verplaatsen is.

Als bouwpakket

Ben je zelf een beetje handig? Bestel dan een houten behuizing bij 123containerombouw als bouwpakket om deze zelf in elkaar te zetten.

Met montage

Wil je liever volledige ontzorging? Wij bezorgen en monteren jouw houten behuizing op de plek waar jij hem wilt hebben.

Geen vieze geurtjes meer

Dankzij het gesloten systeem van de houten behuizing zijn vieze geurtjes verleden tijd. Net als ratten, muizen en ander ongedierte.

De ombouw zoals jij ‘m wenst!

Of het nu om één kliko, meerdere kliko's, een BBQ of kruiwagen gaat, bij 123containerombouw regelen wij het op maat.

Bekijk onze modellen