WERKING VAN GASVEREN

Wat zijn gasveren en hoe werken deze?

Maak het jezelf gemakkelijk

Kies voor een verende gasveer

Een gasveer is een cilinder met een zuiger. Het gas in de cilinder wordt samengedrukt en zorgt voor een verende werking. Allemaal heel technisch, maar een gasveer zorgt ervoor dat een bepaalde beweging soepel, zacht en makkelijk gaat.

Ongemerkt maken we vaker gebruik van een gasveer dan we denken. Denk bijvoorbeeld eens aan je bureaustoel, luik of kofferdeksel. In veel gevallen zorgt de gasveer ervoor dat iets functioneert. Waar als we het niet hadden, het te zwaar zou zijn om het te laten functioneren.

DE VOORDELEN

Al een keuze gemaakt?

Onze containerombouw volledig op maat

Bij ons heb je de keuze om de containerombouw volledig op maat te laten maken. Zelfs in onze standaard bieden we je de keuze om het hout voor te bewerken of niet. Dit naast allerlei andere mogelijkheden. De voordelen van een containerombouw zijn eindeloos, maar de voornaamste reden is natuurlijk dat je die lelijke kliko's kunt verbergen met een mooie houten behuizing.

123containerombouw

De voordelen van een gasveer

In ons dagelijks leven ervaren we vaak al het gemak van een gasveer. Niet altijd zichtbaar, maar ze zijn er wel degelijk. Een gasveer is ontzettend multifunctioneel. Het gemak is vooral dat wanneer je er druk op zet, dat de gasveer in werking wordt gezet.

 

Wat betekent dat voor een containerombouw? Wanneer je gasveren installeert op de deksels, kun je eenvoudig druk zetten op de deksel en deze gaat voor je open. Vooral als je een vuilniszak of ander vuil in je hand hebt, is dat natuurlijk erg makkelijk en hygiënisch.

Twijfel je wat bij jou past?

Laat ons je adviseren

Wij hebben jaren ervaring met allerlei soorten containerombouwen van Douglas hout. Zwart, blank, met of zonder gasveer of zelfs volledig op maat. Wij hebben het al eens gemaakt.

Dus twijfel je heel erg over of je een gasveer nodig hebt voor jouw containerombouw? Daar is eigenlijk geen heel ingewikkeld advies voor nodig. Het is namelijk erg gemakkelijk om ze vooraf of achteraf te installeren. Het zijn 3 onderdelen die eenvoudig te monteren zijn aan de deksel. Neem hiervoor even contact met ons op.

Begin direct met het configureren van jouw ombouw

Wij hebben een tool ontwikkeld om het samenstellen van een standaard containerombouw erg makkelijk en duidelijk te maken. Stel nu jouw ombouw samen via onze configurator.

BEKIJK ALLE MODELLEN

Verberg lelijke containers met een mooie houten behuizing

Je hoeft nooit meer tegen lelijke containers aan te kijken met een ombouw voor containers. Dankzij de houten behuizing van 123containerombouw verberg je containers in jouw voor- of achtertuin. Tegelijkertijd decoreer je jouw tuin en geniet je van vele andere voordelen.

Nette, strakke aanblik

Weg met die lelijke containers die in het zicht staan. Voortaan kijk je tegen een nette strakke aanblik van een mooie houten behuizing.

Gemakkelijk te verplaatsen

Bij 123containerombouw kunnen wij (indien gewenst) ervoor zorgen dat de houten behuizing makkelijk te verplaatsen is.

Als bouwpakket

Ben je zelf een beetje handig? Bestel dan een houten behuizing bij 123containerombouw als bouwpakket om deze zelf in elkaar te zetten.

Met montage

Wil je liever volledige ontzorging? Wij bezorgen en monteren jouw houten behuizing op de plek waar jij hem wilt hebben.

Geen vieze geurtjes meer

Dankzij het gesloten systeem van de houten behuizing zijn vieze geurtjes verleden tijd. Net als ratten, muizen en ander ongedierte.

De ombouw zoals jij ‘m wenst!

Of het nu om één kliko, meerdere kliko's, een BBQ of kruiwagen gaat, bij 123containerombouw regelen wij het op maat.

Bekijk onze modellen