Accessoires

Gasveer

Met de gasveer van 123containerombouw open je makkelijker de deksel van je containerombouw. De deksel blijft openstaan, terwijl je het huis- en tuinafval eenvoudig en veilig kunt weggooien. Bij het bestellen van deze gasveer krijg je alle drie de onderdelen die nodig zijn om de gasveer te bevestigen. De prijs is exclusief verzendkosten.

Smell Fresh | Parfumreiniger

Last van vervelende geuren uit de kliko('s)? Met name de gft-bak? Deze parfumreiniger is ideaal voor het reinigen en verfrissen van je kliko's. Het is een stankvernietiger voor het tegengaan van onaangename geuren en zorgt daarna voor een aangename geur. Wanneer je Smell Fresh regelmatig gebruikt, ben je verlost van de meest onaangename luchtjes.

Gebruiksaanwijzing:

Vermijd onnodige blootstelling aan het product. Was na die tijd je handen met zachte zeep en water. Volg de aanwijzing op de verpakking.

Smell O Way | Stankverdrijver

Last van vervelende luchtjes, zoals rook, kadaver, afvoer of de kattenbak die je zojuist in de kliko geleegd hebt? Gebruik dan Smell O Way. Dit is een ontgeurder voor het neutraliseren van stank. Het verdrijft iedere vorm van vieze geuren en stank. Smell O Way is ook bruikbaar als vervanger voor luchtverfrissers. Met Smell O Way hoef je niet langer geuren te bestrijden met producten die alleen de geur camoufleren. Het product is zelfs zo sterk dat deze verf, brand- en rooklucht uit de woning krijgt.

Gebruiksaanwijzing:

Vermijd onnodige blootstelling aan het product. Was na die tijd je handen met zachte zeep en water. Volg de aanwijzing op de verpakking.

Afvalscheider (compleet pakket)

Help je ook mee het milieu te verbeteren door afval te scheiden? Wil je kosten besparen zonder nog een extra Kliko, Otto, Sulo of rolcontainer naast de deur...? Koop dan voor een gering bedrag een multifunctionele SeppR. Of je het nu gaat gebruiken voor het verzamelen van restafval, plastic en luiers, je beslist zelf waarvoor je de SeppR wilt inzetten. Een gemiddelde restafvalzak weegt tussen de 7 en 9 kilo. Met dit gewicht heeft de SeppR geen enkele moeite. In een SeppR past een afvalzak of milieuzak van 60 liter welke zeer eenvoudig geklemd wordt.